Please enable JS

Smaken

FEESTTAARTEN & HUWELIJKSTAARTEN

Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar bovendien ook lekker! Daarom kiezen we voor verse ingrediënten en pure smaken. Voor de basis van de taart kiezen wij voor een luchtig gebak of ‘biscuit’ in de smaken vanille of chocolade.

Deze biscuit kan ook een kleurtje krijgen voor een speciale gelegenheid. Denk maar aan de "gender" cakes waar we het geslacht van je baby kunnen onthullen. Een biscuit wordt echter maar een "taart" door een rijke en lekkere vulling. Wij vullen deze basisbiscuit met een heerlijke vulling naar keuze.
U vindt hieronder enkele veel gekozen combinaties maar evengoed een aantal heel speciale vullingen. Enkele zijn seizoensgebonden en voor sommige vragen we een kleine meerprijs*.
Ontdek en geniet mee…

taartenatejee-ambachtelijke-cakepops
    DE SMAKEN
  • Frambozendroom Vanille biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met frambozenmousse.
  • Aardbeiendroom Vanille biscuit bestreken met een laagje coulis van aardbeien en gevuld met aardbeienmousse.
  • Bosvruchtendroom Vanille biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met een frisse bosvruchtenmousse.
  • Citroen delight Vanille biscuit bestreken met lemon curd en gevuld met een citroenmousse en frambozen.
  • Chocolade lover Chocoladebiscuit (of vanille biscuit) bestreken met een laagje ganache en opgevuld met een heerlijke chocolademousse.
  • Bananasplit Chocoladebiscuit bestreken met een laagje ganache en opgevuld met een heerlijke chocolademousse en schijfjes verse banaan.
  • Madison Chocoladebiscuit, gevuld met chocolademousse, gecombineerd met een mousse van bokkenpootjes.
  • Italia Vanille- of chocoladebiscuit met een vleugje espresso en daarop een heerlijk zachte tiramisu.
  • Black forest Chocoladebiscuit met chocolademousse en slagroom met amarena kersjes of frambozen.
  • Genova Chocoladebiscuit met een vleugje espresso, een hazelnootmousse, hazelnootkrokant en een scheutje Baileys.
  • Bagatelle Vanillebiscuit met een witte chocolademousse, karamel en hazelnoot krokant.
  • Caraibe Vanille biscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met stukjes ananas.
  • Papillon Vanillebiscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met framboosjes de biscuit krijgt ook een laagje frambozen coulis.
  • Swiss anglaise* Vanille biscuit bestreken met aardbeiencoulis, gevuld met Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) en stukjes vers fruit. Kan ook met enkel slagroom. (*+supplement 5€)
    DE SMAKEN OP BASIS VAN MERINGUE BOTER CREME
  • Meringue boter crème is een crème op basis van Italiaanse meringue. Deze crème is erg luchtig door opgeklopte eiwitten (gepasteuriseerd) en wordt afgewerkt met het merg uit een vanille stok.
  • Nona Vanillebiscuit (of chocolade biscuit) gevuld met meringue-boterroom met toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout).
  • Nuria Vanillebiscuit (of chocolade biscuit) gevuld met meringue-boterroom, toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout), peer en speculaas.
  • Opera Vanillebiscuit gevuld met mokkacrème vol van smaak verrijkt met koffie, hazelnootkrokant en een krokant laagje chocolade.
  • Praliné Vanille biscuit gevuld met een pralinécrème en hazelnoot krokant.
  • Fleur de Reims* Vanillebiscuit met een champagnecrème en verse frambozen.

CUPCAKES

De basis van een cupcake is inderdaad cake, en je kunt verschillende smaken voor de cakebasis kiezen. Hier zijn onze cake-smaakopties voor cupcakes:

    DE CAKES
  • Vanille | Chocolade | Citroen | Vanille met chocoladestukjes | Speculaas | Appel
    VERSIERING MET TOEFJES MERINGUE BOTER CREME
  • Volgende smaken zijn mogelijk
  • Vanille | Mokka | Praliné | Karamel | Chocolade | Witte chocolade
  • Cuberdon | Oreo | Aardbeien | Frambozen | Bosvruchten
taartenatejee-ambachtelijke-cakepops

CAKEPOPS

Deze heerlijke bolletjes van smeuïge cake op een stokje worden gedipt in een jasje van witte of fondant chocolade en zijn te verkrijgen in de volgende smaken:

    DE SMAKEN
  • Vanille | Chocolade | Oreo | Speculaas | praliné | karamel
taartenatejee-ambachtelijke-cakepops

MACARONS

Het beroemde "Franse" amandel koekje! Macarons zijn ronde en luchtige koekjes met een zachte vulling. De smaak wordt voor het grootste deel bepaald door de vulling. ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan smaken en kleuren

    DE SMAKEN VOOR DE VULLING
  • Cuberdon | Gezouten karamel | Chocolade | Praliné | Speculaas | Pistache | Witte chocolade | Nutella | Koffie | Citroen | Aardbei | Framboos | Amarena kersen | Passievrucht
taartenatejee-ambachtelijke-MACARON

TARTELETTES

Heerlijke knapperige eenpersoons mini taartjes. Deze taartjes hebben een basis van handgemaakt zanddeeg met een heerlijke vulling.

    DE SMAKEN
  • Banketbakkersroom en vers fruit
  • Citroen en meringue
  • Chocolade en gezouten karamel
taartenatejee-ambachtelijke tartelette

CHEESE CAKE

Cheesecake is een heerlijk dessert dat bestaat uit een romige vulling gemaakt van roomkaas, suiker en eieren, op een kruimelige koekjesbodem.

    DE SMAKEN
  • Frambozen cheese cake met speculaasbodem
  • Bosvruchten cheese cake met speculaas bodem
  • Speculaas cheese cake met speculaas bodem
taartenatejee-ambachtelijke-cakepops

Taartenateljee Nieuwsbrief

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

* Verplicht in te vullen