Please enable JS
 

Bestellen

BESTEL INFORMATIE

Datum & Beschikbaarheid
We raden U aan om de datum vast te leggen van zodra deze gekend is. Gezien de complexiteit en arbeidsintensiteit van onze taarten beperken wij ons tot een maximum aantal creaties per dag. We steken er enorm veel tijd en liefde in. Reserveringstijden kunnen soms oplopen tot 8 weken en meer. Vul het bestelformulier zo duidelijk mogelijk in. Wij kijken dan onze beschikbaarheid na.

Voorschot
Is de datum nog vrij dan kunnen we deze voor u reserveren mits een voorschot van 50€. We vragen ook om de overschrijving binnen een week te doen na ontvangen van het rekeningnummer. Hebben we binnen een week geen aanbetaling van 50€ binnen gekregen dan geven we het plaatsje terug vrij, en is de datum dus niet gereserveerd.

Levering
Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief levering.

Overmacht
Het Taartenateljee behoudt zich het recht om wegens uitzonderlijke omstandigheden (bv. ernstige ziekte) de opdracht te annuleren. Uiteraard zullen we eerst proberen een oplossing te bieden. Bij het plaatsen van een bestelling aanvaardt U impliciet dat deze mogelijkheid zich voor kan doen zonder enig recht op een vergoeding.

 

BESTEL UW TAART

*velden gemarkeerd met * zijn verplicht in te vullen.

BESTEL KOEKJES & LEKKERNIJEN*velden gemarkeerd met * zijn verplicht in te vullen.

Taartenateljee Nieuwsbrief

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

* Verplicht in te vullen