Please enable JS
 

Bestellen

VEEL GESTELDE VRAGEN FAQ

Hoe lang op voorhand moet ik mijn bestelling plaatsen?
We raden U aan om de datum vast te leggen van zodra deze gekend is. We steken veel tijd en liefde in het maken van jullie taarten en kunnen er daarom maar enkele per dag aannemen. Reserverings tijden kunnen soms oplopen tot 8 weken en meer.
Hoe kan ik een datum reserveren?
U neemt contact met ons op via de bestelpagina op de website. Wij kijken onze beschikbaarheid na. Is de datum nog vrij dan kunnen we deze voor u reserveren mits een voorschot van €50. Pas na het overschrijven van die €50 is de datum gereserveerd.
Als ik geen voorschot betaal wat gebeurt er dan?
Helaas heb ik in het verleden al een paar keer gehad dat de taart niet werd afgehaald. Niet alleen zonde van zo een mooie lekker taart maar ook jammer van de verloren tijd en een plekje die iemand anders graag had gehad. Zolang er geen voorschot is betaald is er geen reservatie én dus geen bestelling vastgelegd. Het kan dus zijn dat in de tussentijd het plekje door iemand anders werd ingenomen.
Kan ik een bestelling annuleren?
Tot 3 weken voor de datum van Uw bestelling kan U annuleren en zal Uw voorschot volledig worden terugbetaald. Als U annuleert minder dan 2 weken voor Uw bestelling wordt Uw voorschot niet terugbetaald. U heeft immers een plaatsje ingenomen in de agenda dat mogelijks niet kan worden opgevuld.
Moet ik via de website bestellen?
Ja, Dit is vooral om fouten te voorkomen. Tegenwoordig zijn er superveel kanalen om te communiceren. Vandaar de keuze om bestellingen enkel via de website te laten verlopen.
Kan mijn taart thuis bezorgd worden?
Enkel grote taarten boven de 60 personen kunnen aan huis geleverd worden als onze agenda het toelaat ( vooraf af te spreken) Hiervoor worden bezorgkosten en opbouwkosten in rekening gebracht. Kleinere taarten kunnen enkel afgehaald worden.
Blijft mijn taart nog lekker als mijn feest op zondag is en ik op zaterdag moet ophalen?
De taart blijft zeker nog 3 dagen na afhalen lekker, mits je ze goed bewaard in een koelkast.
Zijn de taarten en andere lekkernijen zwangerschapsproof?
Ja, zwangere vrouwen mogen alles eten. We werken met gepasteuriseerde eieren en eiwit.
Maak je ook taarten en lekkers voor bepaalde allergieën?
Nee, onze taarten worden bereid in een ruimte met gluten en bevatten allemaal lactose, gluten en soms ook noten en soja.