Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar bovendien ook lekker! Daarom kiezen we voor verse ingrediënten en pure smaken. De basis van de taart is een luchtig gebak of ‘biscuit’ in de smaken naturel, chocolade of speculaas. 

Sommige taarten zoals 3D-vormen vragen echter een basis van cake. Dit is mogelijk in vanille, chocolade, citroen of speculaas. 

Wij vullen de basisbiscuit met een heerlijke vulling naar keuze. U vindt hieronder enkele veel gekozen combinaties maar evengoed een aantal heel speciale vullingen. Enkele zijn seizoensgebonden en voor sommige vragen we een kleine meerprijs. Ontdek en geniet mee… 

 Veel gekozen combinaties 

Swiss anglaise Biscuit bestreken met aardbeiencoulis, gevuld met Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) en stukjes vers fruit. Kan ook met enkel slagroom. 

Frambozendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met frambozenmousse. 

Aardbeiendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van aardbeien en gevuld met aardbeienmousse. 

Bosvruchtendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met een frisse bosvruchtenmousse. 

Citroen delight Biscuit bestreken met lemon curd en gevuld met een citroenmousse en verse frambozen. 

Jungle Vanille- of chocoladebiscuit gevuld met een mousse van banaan, schijfjes verse banaan en een krokant laagje chocolade. 

Bananasplit Chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, een laagje ganache en schijfjes verse banaan. 

Madison chocolade Vanille- of chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, gecombineerd met een mousse van bokkenpootjes. 

Toblerone Vanille- of chocoladebiscuit bestreken met een laagje ganache en opgevuld met een chocolademousse, gemaakt van Tobleronechocolade. 

Nona Vanillebiscuit gevuld met meringue-boterroom met toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout) en speculaas. 

Italia Vanille- of chocoladebiscuit besprenkeld met espresso en gevuld met een heerlijk zachte tiramisu. 

De speciaaltjes! 

Black forest Chocoladebiscuit met chocolademousse en slagroom met amarenakersjes of frambozen. 

Genova Chocoladebiscuit met een vleugje espresso, een hazelnootmousse, hazelnootkrokant en een scheutje Baileys. 

Caraibe Vanillebiscuit met een tropische vruchtenmousse, ananas en een scheutje Malibu. 

Papillon Vanillebiscuit met mascarponeroom en rode vruchten. 

Fleur de Reims Vanillebiscuit met een champagnecrème en verse frambozen. 

Nuria Speculaasbiscuit met een vanille-meringue-boterroom, toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout), peer en speculaas. 

Opera Vanillebiscuit met een mokkacrème, hazelnootkrokant en chocolade. 

Délice Chocoladebiscuit met chocolademousse en een sinaasappelmarmelade met een scheutje Cointreau. 

Bagatelle Vanillebiscuit met een witte chocolademousse, karamel en hazelnoot krokant.